🚚 GRATIS LEVERING voor online bestellingen vanaf 49 euro!

T-shirts met V-hals voor heren

20 Artikelen

Net als het T-shirt met lange mouwen voor heren is ook het T-shirt met V-hals voor heren een onmisbaar item in de trendy herengarderobe … Zie meer

20 van de 20

T-shirt met V-hals voor heren: echt een trendy basic!

Net als het T-shirt met lange mouwen voor heren is ook het T-shirt met V-hals voor heren een onmisbaar item in de trendy herengarderobe … Vandaag de dag is het T-shirt voor heren met V-hals net zo standaard geworden als een T-shirt voor heren met ronde hals. Kies zelf maar! U vindt hier een grote keuze uit T-shirts voor heren met V-hals voor een voordelige prijs!

T-shirt met V-hals voor heren: voor welke lichaamsbouw?

Het T-shirt met korte mouwen en een ondiepe V-hals voor heren is gemakkelijk te dragen. Met een T-shirt met V-hals voor heren lijkt u langer en hij houdt uw hals mooi vrij. U kunt hem dan ook perfect dragen, tenzij u al heel lang en mager bent! Een T-shirt voor heren met V-hals heeft een flatterend effect voor mannen met een wat stevige lichaamsbouw of met een redelijk korte of dikke nek. U vindt hier ook T-shirts voor heren met een V-hals met knopen: met een heus knopenpatje of versierd met knopen langs de hals. Er zijn ook T-shirts voor heren met een V-hals die wat dieper is uitgesneden – soms zelf zeer diep uitgesneden. Deze hebben een minder hoog draagcomfort en zijn vaak moeilijker te combineren! Let op dat uw borsthaar er niet uitsteekt aan de bovenkant!

T-shirt met V-hals voor heren: effen of met print?

We raden u aan enkele effen V-hals T-shirts voor heren in uw garderobe te hebben. Deze basic T-shirts met V-hals zijn altijd erg handig. Zo mag een wit T-shirt voor heren met V-hals en een zwart T-shirt met V-hals echt niet ontbreken in uw garderobe en eventueel kunt u nog voor een grijs T-shirt met V-hals kiezen. Natuurlijk veranderen de modekleuren ieder seizoen, maar deze kleuren zijn werkelijk tijdloos. Bovendien is een wit T-shirt voor heren hét basisitem van de tijdloze mode dat vooral heel geschikt is om ergens onder te dragen (een laagjeslook). Als u al enkele effen V-hals T-shirts voor heren in uw kast heeft hangen, kunt u ook gaan voor een T-shirt met V-hals met contrasterende details of voor een T-shirt voor heren met print, vooral een grote print is tegenwoordig erg origineel. Een T-shirt met V-hals voor heren heeft in feite dezelfde kenmerken als een gewoon T-shirt! Hij is meestal vervaardigd van zacht en soepel katoen. Heeft u liever een onderhoudsvriendelijk en zeer snel drogend V-hals T-shirt voor heren, ga dan voor onkreukbaar polyester. Deze V-hals T-shirts voor heren zijn dan ook perfect geschikt om in te sporten of voor de vakantie.

Filters

(1)

Sorteer op

(0)

Maat

(0)

Kleur

(0)

Materiaal

(0)

Kraagtype

(1)

Prijs

    Kies uw maat